عرضه صکوک مرابحه 300 میلیارد تومانی شرکت فروسیلیس ایران

عرضه صکوک مرابحه 300 میلیارد تومانی شرکت فروسیلیس ایران

دسته بندی:

با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، صکوک مرابحه شرکت فروسیلیس ایران (سهامی عام) به مبلغ 300 میلیارد تومان از طریق بورس اوراق بهادار تهران از روز یکشنبه مورخ 1403/07/29 به مدت سه روز کاری در نمادهای صفروس607، صفروس670 و صفروس67 عرضه عمومی خواهد شد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

عرضه-صکوک-مرابحه-300-میلیارد-تومانی-شرکت-فروسیلیس-ایران-خبر-

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه، شرکت واسط مالی دی پنجم (با مسئولیت محدود) به عنوان ناشر، صکوک مرابحه شرکت فروسیلیس ایران را به ارزش 300 میلیارد تومان جهت خرید مواد اولیه مورد نیاز تولید از طریق بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌نماید.

این اوراق 3 ساله و با نرخ 26 درصد می‌باشد که اقساط آن هر سه ماه یک‌بار از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه پرداخت می‌گردد.

اوراق مذکور بدون ضامن و صرفاً با تکیه بر رتبه‌بندی اعتباری منتشر می‌شود. رتبه اعتباری بلندمدت و کوتاه مدت شرکت فروسیلیس ایران به ترتیب A- و A1 می‌باشد که توسط موسسه رتبه‌بندی اعتباری پایا تعیین شده است. همچنین، رتبه اعتباری تخصیص داده شده به اوراق مرابحه در دست انتشار بانی، از سوی این موسسه رتبه‌بندی اعتباری A- می‌باشد. عامل فروش این اوراق شرکت کارگزاری تامین سرمایه تمدن بوده و تعهد پذیره‌نویسی آن بر عهده شرکت تامین سرمایه تمدن، صندوق سرمایه‌گذاری افرا نماد پایدار و شرکت گروه مالی کیان می‌باشد.

همچنین، بازارگردانان اوراق عبارتند از شرکت تامین سرمایه تمدن، صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی تاک دانا و صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی کیان.

شایان ذکر است در انتشار اوراق با تکیه بر رتبه اعتباری و بدون ضامن، نماد معاملاتی اوراق نشان‌دار بوده و بیانیه ریسک در زمان خرید می‌بایست توسط خریداران تکمیل گردد. همچنین بانی ملزم به پایش رتبه اعتباری به صورت مستمر تا سررسید اوراق و تایید وثایق بر اساس قرارداد در صورت تنزیل رتبه اعتباری به زیر BBB می‌باشد.

نظرات کاربران

نظرات کاربران

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم